Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina
Pristupačnost
EU projekt KulTourSpirit – Revitalizacija kulturne baštine putem Inspirit iskustva
EU projekt PazinUP - Poduzetnički inkubator
 
Prijevremeni izbori 2021.
EU projekti
Projekt Skrb o starijima Sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V staro odlagalište EU projekt sanacija odlagališta komunalnog otpada Jelenčići V četvrta faza EU projekt ProEduEko - odvojeno prikupljanje otpada, razvrstavanje
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Zdravo srce Istre

Vizija zdravog grada kao živog organizma, onoga u kojem sve njegove odrednice rade u harmoniji i na dobrobit stanovnika.

Zdravo srce Istre - u prenesenom, metaforičkom i povijesnom kontekstu.

Pazin - autentična Istra, istarski način života - otvoren i pouzdan, otporan i cjelovit!

Pazin - središte jakog, zdravog i modernog gospodarstva

Pazin - zeleno srce Istre očuvanog okoliša i zdravog načina života

Pazin - grad zdravih ljudi, zdrave zajednice i društva

Pazin - razvoj za zdravu i uspješnu budućnost

Natječaji
Dokumenti
Proračun Grada Pazina
Brošure
Proračun u malom Grada Pazina za 2022. godinu

Brošura o komunalnim pitanjima
Novosti

Novi ciklus projekta Pazi(n) Proračun! – građani i građanke odlučuju o raspodjeli 505.000,00 kn

Grad Pazin započinje s provedbom novog, devetog po redu ciklusa projekta „Pazi(n) proračun!. Ovim projektom nastoji se potaknuti građane i građanke da se aktivno uključe u proces raspolaganja dijelom gradskog proračuna za 2023. godinu, u skladu s potrebama u zajednici.

Pozivaju se stoga  građani i građanke Grada Pazina da od 17. lipnja do 15. srpnja 2022. godine osobno, e-mailom ili poštom dostave Gradu Pazinu prijedloge malih komunalnih akcija za koje smatraju da ih je potrebno provesti na području njihovog mjesnog odbora u 2023. godini. Saznajte više »

Jeste li spremni za prijelaz na EURO? Prijave na edukaciju u tijeku

Razvojna agencija Srce Istre i Udruženje obrtnika Pazin organiziraju radionicu na temu „Prijelaz na EURO“, koja je namijenjena poduzetnicima s područja središnje Istre kako bi se na vrijeme pripremili i prilagodili svoje poslovanje uvođenju eura od 1. siječnja 2023.

Hrvatska se priprema za zamjenu kune eurom, a s time dolaze i nova zakonska pravila po pitanju dvojnog prikazivanja cijena, što kreće već u kolovozu ove godine. Također, stupila su na snagu nova pravila o provođenju popusta u 2022., a novi Zakon o zaštiti potrošača stupio je na snagu 28.5.2022.

Izuzetno je važno ne podcijeniti opseg aktivnosti i promjena koje je potrebno poduzeti stoga vas pozivamo da se prijavite putem ovog obrasca za sudjelovanje na besplatnoj edukaciji koja će se održati:

 30. lipnja 2022. u 11,00 sati

Mjesto održavanja: Hiža istarskog pršuta, Tinjan 5

(broj mjesta je ograničen pa vas molimo da rezervirate svoje mjesto na vrijeme)

Saznajte više »

Bruno Mičetić Quintet u Pazinu

U ponedjeljak 04. srpnja 2022. u Pazinu gostuje vrsni gitarista Bruno Mičetić sa svojim kvintetom.

Koncert za glazbene sladokusce dogodit će se u slikovitom ambijentu dvorišta Kaštela, a uz Bruna će zasvirati Joe Kaplowitz-key, Henry Radanović-e.bass, Dado Marinković-bubanj i Vojkan Jocić-T.sax.

Pazin, Kaštel, 4.7.2022., 20.30 h

Dobrodošli! Saznajte više »

Održana konferencija za medije i javnost na temu vrtića i upisa u vrtiće u pedagoškoj godini 2022/2023.

Danas je u velikoj vijećnici Grada Pazina  održana konferencija za medije i javnost na temu vrtića te upisa u vrtiće u pedagoškoj 2022/23. godini, a privremene rang liste mogu se vidjeti OVDJE. Na konferenciji su sudjelovale Suzana Jašić, gradonačelnica Pazina, i Vesna Rusijan, ravnateljica Dječjeg vrtića Olga Ban Pazin. Saznajte više »

Javni poziv za najam pokretnog objekta/drvene kućice u svrhu unapređenja usluga i/ili podržavajuće turističke infrastrukture u sklopu manifestacije “Drukčije ljeto u Pazinu 2022.“

Na temelju Odluke o raspisivanju javnih poziva za programe i organizaciju podržavajuće infrastrukture i usluga u sklopu manifestacije „Drukčije ljeto u Pazinu 2022.“, KLASA: 610-01/22-01/04, URBROJ: 2163-01-1/1-22-3, od 4. svibnja 2022. godine, i Zaključka Gradonačelnice  KLASA: 363-04/22-01/11, URBROJ: 2163-01-1/1-22-7, od 20. lipnja 2022. godine, Upravni odjel za komunalni sustav Grada Pazina objavljuje

JAVNI POZIV

 za iskazivanje interesa za najam pokretnog objekta/drvene kućice u svrhu unapređenja pružanja usluga i/ili organizacije podržavajuće turističke infrastrukture u sklopu manifestacije “Drukčije ljeto u Pazinu 2022.“ Saznajte više »

Položen vijenac povodom Dana antifašističke borbe

Povodom sutrašnjeg obilježavanja Dana antifašističke borbe delegacija Grada Pazina predvođena gradonačelnicom Suzanom Jašić položila je danas, u utorak 21. lipnja, vijenac na spomenik u Parku narodnog ustanka. Svečanom polaganju vijenca prisustvovali su predstavnici udruga, političkih stranaka, obrane, policije i drugih javnih institucija. Nakon prigodnih govora, minutom šutnje odana je počast preminulima u NOB-u  i Domovinskom ratu.

Svim građankama i građanima čestitamo Dan antifašističke borbe 22. lipnja,  kojim se obilježava početak organizirane antifašističke borbe u Hrvatskoj,  a čije vrijednosti predstavljaju jedan od temelja hrvatske državnosti i današnje suvremene Europe. Saznajte više »

Konferencije za medije

Fotogalerija

Advent u Pazinu

Otvoreni Grad
Otvoreni Grad
Plan razvoja grada Pazina

Raspored sastanaka gradonačelnice

COVID-19

COVID-19 Važne informacije

Sjednice Gradskog vijeća
Sjednice Gradskog vijeća
GIS Grada Pazina
GIS Pazin
Vrijeme u Pazinu
overcast clouds Pazin 27.2°C
Poveznice
Događanja u gradu

Istrakon

Spomen dom, Pazin