Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Pazin, sjedište Istarske županije

...grad u kojem je ugodno živjeti
Novosti

10. Noć muzeja

Noć muzeja 2015Hrvatsko muzejsko društvo još od 2005. godine organizira Noć muzeja. Ova manifestacija, koja je u prvoj godini predstavljala samo gradski pilot projekt šest zagrebačkih muzeja, u 2007. godini prerasta u nacionalnu manifestaciju u koju se tad uključuje sve više gradova, a broj posjetitelja prelazi 70 000. Saznajte više »

Održana sjednica Gradonačelnikova kolegija

U ponedjeljak, 26. siječnja 2015. godine održana je sjednica Gradonačelnikova kolegija na kojoj su bili prisutni: Renato Krulčić, gradonačelnik, Mirjana Galant i Veljko Brajković, zamjenici Gradonačelnika, Maja Stranić Grah, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun, Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti,

Saznajte više »

Umirovljenici idu u toplice

Umirovljenici Pazina i Pazinštine organiziraju već uobičajeni odlazak u toplice. Tako se od 9. do 19. veljače planira desetodnevni boravak u Istarskim toplicama. Za puni pansion, specijalistički pregled  fizijatra, mjerenje krvnog tlaka, četiri fizikalne procedure dnevno, kontrolni pregled te kupanje u bazenu s ljekovitom vodom cijena je 1.950 kuna.

Saznajte više »

Obavijest neprofitnim organizacijama o sastavljanju i dostavljanju financijskih izvještaja za 2014. godinu

Prema odredbama članka 2. Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija (Narodne novine 121/14), koji je u primjeni od 1. siječnja 2015., obveznici primjene neprofitnog računovodstva su: domaće i strane udruge i njihovi savezi, zaklade, fundacije, ustanove, umjetničke organizacije, komore, sindikati, udruge poslodavaca te sve druge pravne osobe kojima temeljni cilj osnivanja i djelovanja nije stjecanje dobiti, za koje iz posebnih propisa proizlazi da su neprofitnog karaktera. Saznajte više »

Novo naselje nadoknadilo pet golova zaostatka

Dana 17. siječnja 2015. godine odigrane su druge utakmice osmine finale i prve utakmice četvrtine finala La marenda Zimske malonogometne lige. Veliku pozornost privukla je utakmica između ekipe Varioci iz Žminja i Novog naselja. Nakon visokih 5-1 iz prve utakmice za žminjsku momčad ekipa Novog naselja imala je imperativ pobjede sa pet golova razlike ili više. Saznajte više »

Školsko sportsko društvo Mladost iz Pazina dobitnik dviju nagrada za 2014. godinu

Izvor: OŠ Vladimira NazoraŠkolsko sportsko društvo Mladost iz osnovne škole Vladimira Nazora dobitnik je dviju nagrada za  uspješnu 2014. godinu. Najprije je u Zagrebu 22. prosinca 2014., Hrvatski sportski školski savez  nagradio je pazinske osnovce s drugim mjestom u državnoj konkurenciji za najbolja školska  sportska društva. Drugo priznanje stiglo je, 14. siječnja ove godine u pulskom Domu Branitelja na  22. izdanju Dana istarskog sporta na kojem su pazinski školarci su kao najbolje školska sportska  društva u minuloj godini, uz porečki ŠSD Mate Balote. Saznajte više »

Dokumenti
Brzi linkovi
Web kamera
Pazin webcam
Vrijeme u Pazinu
27. January 2015. Pazin 4.8°C broken clouds
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
Kino: Mortdecai
Spomen dom, Pazin
Kazališna predstava Sezona kiselih krastavaca
Pazin-Spomen dom, velika dvorana
Noć muzeja
Pazinski kaštel, EMI i MGP
Kino: Birdman
Spomen dom, Pazin
Kino: Taken 3
Spomen dom, Pazin
10. Dani meda
Pazin, nova sportska dvorana
S klobasicom u Europu
Sveti Petar u Šumi
15. Mali kanat
Spomen dom, dvorana Istra

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.