Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Pazin, sjedište Istarske županije

...grad u kojem je ugodno živjeti
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Pazin, sjedište Istarske županije, grad u kojem je ugodno živjeti i koji će u skladu s interesima i potrebama građana osmišljavati i osiguravati uvjete za gospodarski i društveni razvitak, te kvalitetniju zaštitu kulturnih, povijesnih i prirodnih vrijednosti pazinštine

Natječaji
Ostale kategorije
Sjednice Gradskog vijeća
Brošure
Arhiva članaka
Novosti

Neno Belan na Božić u Pazinu

neno-belan-110-300x175Počevši od obilježavanja dana Svetog Nikole u Pazinu je započeo „Veseli prosinac“ koji objedinjava sva zabavna, kulturna i druga prigodna događanja koja se kroz ovaj blagdanski mjesec događaju u Pazinu.

Kao glavni događaj ovog prosinca ističemo koncert Nena Belana & grupe Fiumens i to nakon božićnog sajma, na sam Božić 25.12.2014. na glavnom gradskom trgu. Koncert poklanjaju Grad Pazin i gradski ugostitelji koji su se ove godine po prvi puta udružili ne bi li posjetiteljima Pazina ponudili dodatne sadržaje.

Saznajte više »

Aktivan SUH Pazina u 2014.

 Od izleta i fešti do međunarodnih susreta

U SUH-u Pazina će ovu 2014.godinu završiti svečanim dočekom Nove godine u ovdašnjem hotelu Lovac. Bit će to sedma zabava u godini, a na njima je bilo 700-ak osoba. Organizirano je i sedam izleta od poludnevenog i jednodnevnih do jednog trodnevnog, s ukupno 350 sudionika.

Saznajte više »

Peti Božićni sajam pazinske knjige

Sajam pazinske knjigePeti Božićni sajam pazinske knjige održan je jučer, 18.12.2014. godine, u holu Spomen doma, a predstavio je najnoviju produkciju knjiga pazinskih autora i izdavača. Otvoren je prigodnim govorom zamjenice gradonačelnika Mirjane Galant koja je podsjetila prisutne kako je ovaj projekt pokrenut 2010. godine kad je Grad Pazin uključen u Međunarodnu organizaciju gradova knjiga.  Napomenula je i da se Kulturnom strategijom Pazin odredio kao grad književnosti, a koji će poticati razvoj kulture čitanja te izdavačke i knjižarske djelatnosti. Saznajte više »

Bajkomanija 2014

Bajkomanija_2014-letakGradska knjižnica Pazin već 6 godina provodi projekt Bajkomanija u predbožićno vrijeme. Projekt podrazumjeva pričaonice u knjižnici te predstave za djecu u tjednu prije Božića. Bajkomaniju, kroz sve godine provođenja, podržavaju brojni volonteri. Potporu projektu u 2014. godini pružila je i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društa Istarske županije te se ove godine Bajkomanija provodi od kolovoza do prosinca.

Tijekom kolovoza radilo se na dizajnu i pripremi letaka. S početkom nove školske i pedagoške godine letci su podijeljeni u vrtiću i školama jer su programi organizirani svaki mjesec. Veliko finale i najbrojniji programi bit će u tjednu od 15. do 19. prosinca kada će se svaku večer odigrati predstave nastale na kreativnim radionicama u Gradskoj knjižnici Pazin i Društvu „Naša djeca“ Pazin. Saznajte više »

Peti Božićni sajam pazinske knjige

BSPK2 I ove će se godine po peti put, kao uvod u Veseli prosinac, u četvrtak 18. prosinca, održati Božićni sajam pazinske knjige. Tom će prilikom, od 10.00 do 17.00 sati, u holu Spomen doma u Pazinu, na samom izmaku godine, a u vrijeme darivanja, pazinski izdavači čitalačkoj publici iz grada, okolice, a i šire predstaviti svoja najnovija izdanja, kao i ponuditi ona nešto starija po povoljnim sajamskim cijenama. Saznajte više »

Veseli prosinac u Pazinu uz Božićni sajam i Nena Belana

telop za Tv Istru 2014-04Božićni sajam odvija se ove godine po peti put u vremenu od 18. do 24. prosinca 2014. godine. Na štandovima postavljenim duž ulice 25. rujna prigodnu će prodaju vršiti 20-tak izlagača a pratit će ga i kulturno-zabavni program kako bi oplemenili blagdansku atmosferu u gradu.

Kao glavni događaj ovog prosinca ističemo besplatni koncert Nena Belana & grupe Fiumens i to nakon božićnog sajma, na sam Božić 25.12.2014., s početkom u 20:30 sati na glavnom gradskom trgu.

Saznajte više »

Proračun grada Pazina
Brzi linkovi
Web kamera
Pazin webcam
Vrijeme u Pazinu
Pazin Kolodvorska 9.3°C
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
Djed Mraz
Hol Spomen doma
Kino: Hobbit: Bitka pet vojski
Spomen dom, Pazin
Kino: Pingvini s Madagaskara
Spomen dom, Pazin
Neno Belan & Fiumens
Trg slobode, Pazin
Žive jaslice u Gračišću
Gračišće
Kino: Exodus: Gods and kings
Spomen dom, Pazin
Koncert Limene glazbe Pazin i zbora Roženice
Velika dvorana Spomen doma
Koncert u Bunkeru: VEJA i gosti
Bunker, Pazin
Kino: Noć u muzeju 3
Spomen dom, Pazin

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.