Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Pazin, sjedište Istarske županije

...grad u kojem je ugodno živjeti
Novosti

Nakon jedanaest godina ostvarene su njihove dugogodišnje želje

DSC_0391

Dana 31. ožujka 2015. godine svečano je otvoren Poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama u Pazinu. Njihovo prvo okupljanje započelo je prije jedanaest godina u Klubu za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Pazin koji je djelovao u prostorima Centra za socijalnu skrb Pazin kao jedan od programa Gradskog društva Crvenog križa Pazin. Sa svojim voditeljicama sastajali su se jednom tjedno. Budući da se iz godine u godinu povećavao broj članova Kluba, ukazala se želja i potreba za svakodnevnim sastajanjem i druženjem.  Saznajte više »

Podjela poklon paketa socijalno ugroženim osobama i obitelji

Uoči nadolazećih Uskrsnih blagdana Grad Pazin će za socijalno ugrožene osobe i obitelji sa područja Grada Pazina podijeliti 90 poklon paketa. Pojedinačna vrijednost svakog paketa koji je sastavljen od prehrambenih i higijenskih artikala iznosi  150,00 kuna, a popis korisnika sastavljen je u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Pazin, Gradskim društvom Crvenog križa Pazin te predstavnicima vijeća Mjesnih odbora Grada Pazina.  Saznajte više »

Održano natjecanje SIGURNO U PROMETU 2015.

DSC_0321

Dana 26. ožujka 2015. godine, u prostorima sportske dvorane Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, Autoklub Pazin je u suradnji s Osnovnom školom Vladimira Nazora Pazin organizirao praktični dio prometno-preventivne akcije SIGURNO U PROMETU 2015.  Cilj ove prometno-preventivne akcije je edukacija učenika o prometnim propisima i spretnost upravljanja biciklom, a sve u cilju veće sigurnosti najugroženije skupine sudionika u prometu – naše djece.  Saznajte više »

Održana prezentacija energetske obnove višestambenih zgrada

Prezentacija energetske obnove  višestambenih zgradaU ponedjeljak, 23. ožujka, u dvorani „Istra“ pazinskog Spomen doma, u organizaciji tvrtke Pazin d.o.o., Upravitelja zgrada, održana je prezentacija rezultata provedenih energetskih pregleda i izdanih energetskih certifikata s ciljem analize mogućnosti pokretanja i uspješne provedbe energetske obnove zgrada. Prezentacija je provedena u dva termina: u 16 sati prezentirane su zgrade Jurja Dobrile 5,7 i 9 te zgrada Prolaz Frana Matejčića 2-10, a u 19 sati nastavljena je prezentacija za zgrade u Muntriljskoj 1, 15. siječnja 2 i Saše Šantela 9.

Saznajte više »

Predstavljanje projekta “Domaća web tržnica”

U četvrtak 26. ožujka 2015. u 18,30 sati, u Velikoj vijećnici grada Pazina dr. sc. Milan Oplanić iz Instituta za poljoprivredu i turizam, održati će prezentaciju projekta “Domaća web tržnica”, kojim se omogućava poljoprivrednim proizvođačima da putem interneta direktno prodaju vlastite proizvode kupcima.

Saznajte više »

Sjednice Gradskog vijeća
Brzi linkovi
Web kamera
Pazin webcam
Vrijeme u Pazinu
Pazin Kolodvorska 10.5°C
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
Kino: Žena u crnom 2
Spomen dom
Kino: Ubojice fazana
Spomen dom
Kino: Dvojnik
Spomen dom
Kino: Druga šansa
Spomen dom
Kino: The home, animirani film
Spomen dom
Pazinski samanj
Pazin
Shakespeare na Exit, kazališna predstava
Spomen dom, velika dvorana
19. plesni susret Istre
Spomen dom, velika dvorana
Frano Živković, gitaristički koncert
Spomen dom, velika dvorana

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.