Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Pazin, sjedište Istarske županije

...grad u kojem je ugodno živjeti
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Pazin, sjedište Istarske županije, grad u kojem je ugodno živjeti i koji će u skladu s interesima i potrebama građana osmišljavati i osiguravati uvjete za gospodarski i društveni razvitak, te kvalitetniju zaštitu kulturnih, povijesnih i prirodnih vrijednosti pazinštine

Natječaji
Ostale kategorije
Sjednice Gradskog vijeća
Brošure
Arhiva članaka
Novosti

Održana konferencija za medije

Konferencija za medije, 20.11.2014.Pazin, 20. studeni 2014. – Na današnjoj konferenciji za medije, pazinski gradonačelnik Renato Krulčić osvrnuo se na nekoliko aktualnih tema koje su obilježile proteklo razdoblje ali i o aktivnostima u bliskoj budućnosti.

Na početku konferencije predstavljena je nova web stranica Grada koja je realizirana da bi omogućila brži prijenos informacija o radu gradskih tijela te bolju i uspješniju komunikaciju s građanima.

Saznajte više »

Natječaj Istarske županije za dodjelu stipendija studentima slabijeg imovnog stanja za akademsku godinu 2014./2015.

Na temelju članka 3. Pravilnika o stipendiranju studenata slabijeg imovnog stanja (“Službene novine Istarske županije” br. 13/10.) Istarska županija – Upravni odjel za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Labin, G. Martinuzzi 2, u suradnji sa OTP bankom d.d. Hrvatska, Zadar, Domovinskog rata 3, dana 12. studenog 2014. godine, objavljuje

Saznajte više »

Udružili se kinoprikazivači

kinoprikazivaciČetiri istarska kinoprikazivača iz Pazina, Rovinja, Poreča i Pule postali su članovi novoosnovane Hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača (skraćeno udruga Kino mreža) koju čini 27 nezavisnih kinoprikazivača iz čitave zemlje. Na osnivačkoj skupštini održanoj još 7. studenog u Zagrebu za predsjednika “Kino mreže” izabran je izvršni direktor i voditelj zagrebačkog Kina Europa Hrvoje Laurenta, a za dopredsjednika ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica Josip Nakić Alfirević.

Saznajte više »

Svjetski Dan šećerne bolesti

WDD-logo-date-CroatianU srijedu,12.studenog od 8 do 11 sati u Spomen domu se u povodu Svjetskog dana šećerne bolesti organizira mjerenje šećera u krvi, krvnog tlaka, tjelesne težine i visine kao i mjerenje sluha.

Radi se o besplatnim akcijama čiji su organizatori Dijabetička udruga Pazina, ovdašnje umirovljeničke udruge, Gradsko društvo Crvenog križa i Patronažna služba Doma zdravlja Pazina. Cilj je prevencija i briga za vlastito zdravlje jer se na ovakvim akcijama radi na ranom otkrivanju dijabetesa i otkrivanju problema s tlakom kako bi se moglo što ranije početi s njegovom regulacijom. Testiranje sluha je novost za koju se očekuje da će također postati dio redovnih aktivnosti.

Proračun grada Pazina
Brzi linkovi
Web kamera
Pazin webcam
Vrijeme u Pazinu
Pazin Kolodvorska 9.1°C
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
Kino: Broj 55
Spomen dom, Pazin
Kino: Ouija
Spomen dom, Pazin
ROCK LIŠERE: Rokarova
Katun Trviški
Kino: Bijeg s planeta Zemlje
Spomen dom, Pazin
Kino: Happy endings
Spomen dom, Pazin
Kino: Kako se riješiti šefa 2 (Horrible bosses 2)
Spomen dom, Pazin
Kino: Interstellar
Spomen dom, Pazin
Crnogorac u krevetu, komedija
Pazin, Spomen dom, velika dvorana
ROCK LIŠERE: Punk Rock Wood
Sveti Petar u Šumi
16. Festival mladih pjevača "All you need is love"
Pazin-Spomen dom
Kino: Pingvini s Madagaskara
Spomen dom, Pazin

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.