Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre

…nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije
Oglasna ploča
Izbori za vijeća mjesnih odbora 17.5.2015.
Vizija Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre.

Pazin - nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije, u kojem su stanovnici poduzetni i ugodno žive. Siguran i otvoren, grad po mjeri čovjeka, obrazovno i kulturno središte koje čuva istarski identitet i koristi tradiciju za stvaranje novih vrijednosti.

Natječaji
Trenutno nema objavljenih natječaja.
Dokumenti
BrošureOstale kategorije
Arhiva članaka
Novosti

Kreativne radionice “Kvartovski đir” u Puli i u Pazinu

radioniceObiteljski centar, ove godine kao podružnica Centra za socijalnu skrb Pazin, sedmu godinu za redom tijekom ljetnih praznika organizira besplatne kreativne radionice „Kvartovski đir” za učenike viših razreda osnovnih škola. Sve radionice će se odvijati kroz deset susreta tijekom srpnja i kolovoza, dvaput tjedno u jutarnjim satima, a vodit će ih vanjske suradnice Obiteljskog Saznajte više »

Grad Pazin objavio Poziv za dostavu zahtjeva za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća s područja Grada Pazina

SEnergetska-kuća-114190_260x170ukladno Zaključku Gradonačelnika Grada Pazina o sufinanciranju energetske obnove postojećih obiteljskih kuća s područja Grada Pazina, Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Pazina je objavio Poziv za dostavu zahtjeva za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća s područja Grada Pazina.

Poziv je otvoren do iskorištenja sredstava predviđenih Proračunom Grada Pazina za 2015. godinu.

Saznajte više »

Započinje projekt “Razvoj stručnog studija održivog agroturizma kroz Hrvatski kvalifikacijski okvir” prijavljen na Europski socijalni fond

ESFSklapanjem ugovora između Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta kao posredničkog tijela prve razine, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih kao posredničkog tijela druge razine i Veleučilišta u Rijeci kao korisnika bespovratnih sredstava 19. lipnja 2015. s provedbom je službeno započeo projekt pod nazivom “Razvoj stručnog studija održivog agroturizma kroz Hrvatski kvalifikacijski okvir” prijavljen na Europski socijalni fond čiji je nositelj Veleučilište u Rijeci. Grad Pazin i LAG “Središnja Istra” partneri su na ovom projektu čija ukupna vrijednost iznosi 1.779.415,20 kn.

Saznajte više »

Brže i efikasnije do poljoprivrednog zemljišta na području Istarske županije

DSC_0663Današnjim potpisivanjem ugovora između Agencije za poljoprivredno zemljište i Grada Pazina, ostvareni su uvjeti za otvaranje podružnice Agencije u Pazinu. Podružnica će pokrivati područje Istarske i Primorsko-goranske županije i u okviru svojih zakonskih ovlasti usmjeriti svoje djelovanje na stavljanje u funkciju što veće površine državnog poljoprivrednog zemljišta.

Saznajte više »

Polaganje vijenca povodom Dana antifašističke borbe

Park naraodnog ustankaPovodom 22. lipnja – Dana antifašističke borbe,  koji se u Republici Hrvatskoj slavi kao državni praznik, delegacija Grada Pazina zajedno sa predstavnicima udruga, političkih stranaka, obrane, policije i drugih javnih institucija položila je vijenac na spomenik u Parku narodnog ustanka.

Saznajte više »

Najavljen novi ciklus projekta Pazi(n) Proračun!

pazinproracunpngGradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun Maja Stranić Grah danas su na konferenciji za medije održanoj u maloj vijećnici Grada Pazina najavili novi ciklus projekta „Pazi(n) proračun!“. Riječ je o projektu koji je prvi puta proveden 2014. godine a kojemu je cilj uključivanje građana u proces donošenja proračuna za 2016. godinu.

Gradonačelnik je pozvao sve građane i građanke Grada Pazina da do kraja srpnja 2015. godine osobno, e-mailom ili poštom dostave Gradu Pazinu prijedloge malih komunalnih akcija za koje smatraju da ih je potrebno provesti na području njihovog Mjesnog odbora. Saznajte više »

Posljednji dan osnovaca rezerviran za prijem gradonačelnika i izlet

foto1

Iako je jedna od najvećih škola u Republici Hrvatskoj, Osnovna škola Vladimira Nazora Pazin može se pohvaliti s velikim brojem uspješnih učenika od kojih se brojni uspijevaju plasirati na državno natjecanje. Za njih se tradicionalno posljednjeg dana nastave, 16. lipnja 2015. godine, Plavoj dvorani Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile organizira prijem Gradonačelnik Grada Pazina Renata Krulčića i načelnika općina Pazinštine.
Saznajte više »

Ponovno otvoren Natječaj za prodaju stambenog prostora u poslovno stambenoj zgradi u ulici Miroslava Bulešića

IMG_0842Usluga d.o.o., Šime Kurelića 22, Pazin, objavljuje Natječaj za prodaju nekretnina – stambenog prostora u stambeno poslovnoj zgradi koja se gradi na k.č. broj 263/9 (N.I. 2259/3), k.o. Pazin, upisanoj u zk.ul. 4564, u ulici Miroslava Bulešića u Pazinu.
U nastavku se nalazi tekst Natječaja i katalog stanova, a za sve dodatne informacije možete se obratiti društvu Usluga d.o.o. Pazin.

Saznajte više »

Radi se Strateški plan udruge umirovljenika Pazina

edukacija2U prostorima Gradske udruge umirovljenika Pazina je danas, 9. lipnja započela još jedna edukacija u sklopu projekta Senior Star. Taj projekt je vrijedan 196 tisuća kuna, u kojem je partner Grad Pazin, traje do 29. prosinca ove godine, a bespovratna sredstva su dobivena na natječaju koji je raspisao Europski socijalni fond.

Saznajte više »

Sjednice Gradskog vijeća
Brzi linkovi
Web kamera
Pazin webcam
Vrijeme u Pazinu
Pazin Kolodvorska 32.9°C
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
Kino: Mad Max: Divlja cesta - repriza
Spomen dom
Kino: Jurski svijet, repriza
Spomen dom
Kino: Izvrnuto-obrnuto, repriza animiranog filma
Spomen dom
Kino: ANT MAN
Spomen dom
Kino: San Andreas
Spomen dom
Kino: Minionsi, filmska matineja
Spomen dom
Kino: TERMINATOR: Genisys
Spomen dom
Kino: Terminator: Genisys, repriza
Spomen dom
Kino: ANT MAN, repriza
Spomen dom

Copyright Grad Pazin . Sva prava pridržana.