Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Pazin, sjedište Istarske županije

...grad u kojem je ugodno živjeti
Novosti

Obrasci za izvještavanje o radu udruga u 2014. godini – rok za dostavu je 28. veljače 2015. godine

Ovim putem obavještavamo Vas da je Gradsko vijeće Grada Pazina na svojoj sjednici održanoj 18. prosinca 2014. godine, donijelo Proračun Grada Pazina za 2015. godinu i Programe javnih potreba Grada Pazina za 2015. godinu, koji su objavljeni na službenim internetskim stranicama Grada Pazina www.pazin.hr, u „Službenim novinama Grada Pazina“ broj 39/14. i 40/14. Saznajte više »

10. Noć muzeja

Noć muzeja 2015Hrvatsko muzejsko društvo još od 2005. godine organizira Noć muzeja. Ova manifestacija, koja je u prvoj godini predstavljala samo gradski pilot projekt šest zagrebačkih muzeja, u 2007. godini prerasta u nacionalnu manifestaciju u koju se tad uključuje sve više gradova, a broj posjetitelja prelazi 70 000.

Saznajte više »

Održana sjednica Gradonačelnikova kolegija

U ponedjeljak, 26. siječnja 2015. godine održana je sjednica Gradonačelnikova kolegija na kojoj su bili prisutni: Renato Krulčić, gradonačelnik, Mirjana Galant i Veljko Brajković, zamjenici Gradonačelnika, Maja Stranić Grah, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun, Nevija Srdoč, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti,

Saznajte više »

Umirovljenici idu u toplice

Umirovljenici Pazina i Pazinštine organiziraju već uobičajeni odlazak u toplice. Tako se od 9. do 19. veljače planira desetodnevni boravak u Istarskim toplicama. Za puni pansion, specijalistički pregled  fizijatra, mjerenje krvnog tlaka, četiri fizikalne procedure dnevno, kontrolni pregled te kupanje u bazenu s ljekovitom vodom cijena je 1.950 kuna.

Saznajte više »

Obavijest neprofitnim organizacijama o sastavljanju i dostavljanju financijskih izvještaja za 2014. godinu

Prema odredbama članka 2. Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija (Narodne novine 121/14), koji je u primjeni od 1. siječnja 2015., obveznici primjene neprofitnog računovodstva su: domaće i strane udruge i njihovi savezi, zaklade, fundacije, ustanove, umjetničke organizacije, komore, sindikati, udruge poslodavaca te sve druge pravne osobe kojima temeljni cilj osnivanja i djelovanja nije stjecanje dobiti, za koje iz posebnih propisa proizlazi da su neprofitnog karaktera. Saznajte više »

Novo naselje nadoknadilo pet golova zaostatka

Dana 17. siječnja 2015. godine odigrane su druge utakmice osmine finale i prve utakmice četvrtine finala La marenda Zimske malonogometne lige. Veliku pozornost privukla je utakmica između ekipe Varioci iz Žminja i Novog naselja. Nakon visokih 5-1 iz prve utakmice za žminjsku momčad ekipa Novog naselja imala je imperativ pobjede sa pet golova razlike ili više. Saznajte više »

Dokumenti
Brzi linkovi
Web kamera
Pazin webcam
Vrijeme u Pazinu
Pazin Kolodvorska 7.7°C
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
Kazališna predstava Sezona kiselih krastavaca
Pazin-Spomen dom, velika dvorana
Noć muzeja
Pazinski kaštel, EMI i MGP
Kino: Birdman
Spomen dom, Pazin
Kino: Taken 3
Spomen dom, Pazin
10. Dani meda
Pazin, nova sportska dvorana
S klobasicom u Europu
Sveti Petar u Šumi
15. Mali kanat
Spomen dom, dvorana Istra

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.