Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre

…nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre.

Pazin - nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije, u kojem su stanovnici poduzetni i ugodno žive. Siguran i otvoren, grad po mjeri čovjeka, obrazovno i kulturno središte koje čuva istarski identitet i koristi tradiciju za stvaranje novih vrijednosti.

Natječaji
Dokumenti
BrošureOstale kategorije
Arhiva članaka
Novosti

Osiguranje prehrane u Osnovnoj školi Vladimira Nazora – poziv roditeljima za dostavu potvrda

fotokuhinja-400x199

Poštovani roditelji,

Grad Pazin, kao osnivač Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, je sa Zakladom „Hrvatska za djecu“ sklopio Ugovor o dodjeli financijskih sredstava KLASA: 602-02/16-01/38, URBROJ: 2163/01-01-01-16-9 od 09. rujna 2016. godine, kojim je Vašem djetetu omogućena besplatna školska marenda kroz projekt „Osiguranje prehrane djece u osnovnim školama u 9 hrvatskih županija za školsku godinu 2016/2017.“

U prilogu vam u dostavljamo dva (2) primjerka Potvrde roditelja za prvo polugodište Zaklade „Hrvatska za djecu“ od 05. prosinca 2016. godine, za koje molimo da ih ispunite i dostavite Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin do 13. prosinca 2016. godine.

Prilog 6 nalazi se ovdje: prilog-6-potvrda-roditelja

Prijem članova 154. brigade Hrvatske vojske

dsc_0535-2Povodom obilježavanja jubilarne 25. obljetnice ustroja 154. brigade Hrvatske vojske, gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić, njegovi zamjenici Mirjana Galant i Veljko Brajković, predstojnik Ureda Grada Zoran Sloković, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti Nevija Srdoč te predsjednik odbora za društvene djelatnosti Gradskog vijeća Grada Pazina Vinko Stihović, upriličili su svečani prijem za članove Udruge branitelja Domovinskog rata Pazinštine, predstavnicima Udruge branitelja Domovinskog rata Pazinštine, predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata – 154. Umag, Udruge veterana i dragovoljaca domovinskog rata – ogranak Poreč.

Saznajte više »

Konačna rang lista za dodjelu studentskih stipendija u studijskoj 2016./2017. godini

Na temelju članka 7. Pravilnika o dodjeljivanju stipendija učenicima i studentima s područja Grada Pazina („Službene novine Grada Pazina“ broj 13/11.), a u skladu s Natječajem za dodjelu stipendija od školske/studijske godine 2016/2017., KLASA: 602-01/16-01/13, URBROJ: 2163/01-01-01-16-3 od 24. kolovoza 2016. godine, Gradonačelnik Grada Pazina 30. studenog 2016. godine donosi Konačnu rang listu za dodjelu studentskih stipendija u studijskoj 2016./2017. godini.

konacna-rang-lista-studenti-2016-2017

Postavljen znak zabrane ulaza za teretna vozila u krug Društvenog centra „Veli Jože“

 

znak-vojarna

Zbog sve učestalijeg ulaza i parkiranja kamiona koje je zamijećeno u krugu Društvenog centra „Veli Jože“, na ulazu je postavljen prometni znak izričite zabrane prometa za teretna vozila  (B07), osim za vozila dostave.

Namjera je spriječiti pojačano opterećenje javnoprometne površine te preventivno djelovati u smjeru sigurnost samih korisnika Društvenog centra. Dalje će se provoditi kontrole poštivanja izričitih zabrani koje su prometnim znakom određene te će se eventualni prekršitelji kažnjavati sukladno ovlastim iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i pripadajućim pravilnicima.

Dobrodošli u Pazin na Veseli prosinac!

plakat-veseli-prosinac-page-001Grad Pazin posljednjih sedam godina organizira Veseli prosinac – blagdanski program u Pazinu koji se svake godine nadograđuje novim sadržajima.

U suradnji sa lokalnim udrugama i institucijama pripremljen je kulturni program i program za djecu, dok u suradnji sa Udruženjem obrtnika i lokalnim ugostiteljima Grad Pazin posljednje tri godine stvara sadržajan program koji Pazin vraća na Istarsku mapu izlazaka i dobre zabave u zimskim mjesecima, te nudi gotovo svaki dan neko događanje za sve dobne skupine. Saznajte više »

Održana prva sjednica Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Pazina

dsc_0528Dana 29. studenog održana je prva sjednica Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Pazina. Temeljem Odluke o osnivanju Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Pazina i Odluke o izmjenama i dopunama Odluke, Gradonačelnik Grada Pazina donio je Rješenja o imenovanju članova Vijeća u čiji je sastav imenovano 16 predstavnika različitih tijela vlasti, javnih službi i civilnog sektora čiji mandat traje četiri godine. Saznajte više »

U srijedu radovi na željezničko – cestovnom prijelazu „Heki Tovarište“

 

heki-tovariste

Zbog kiše i loših vremenski uvjeta, radovi na sanaciji željezničko – cestovnog prijelaza „Heki Tovarište“, koji su bili planirani za 23. studeni 2016. godine, odgođeni su za ovu srijedu, 30. studeni 2016. godine. Radovi će se obavljati u vremenu od 8:00 do 14:00 sati te će privremeno biti zatvoren promet za sva vozila. Vozačima se preporučuje korištenje obilaznog pravca nerazvrstanom cestom  Stari Pazin – Sarčija – Jureši –  Ciburi – Ježenj i obrnuto.

Božićni sajam u Pazinu – javni poziv izlagačima

veseli prosinac u Pazinu-zlatnaGrad Pazin i ove godine organizira Veseli prosinac, manifestaciju koja okuplja i promovira ostale božićno-novogodišnje programe koji se u Pazinu odvijaju tijekom mjeseca prosinca. U sklopu navedene manifestacije održati će se i Božićni sajam.

Pozivamo sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni Istarski proizvodi (med, vino, rakija…) i druge predmete opće uporabe, te zainteresirane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na otvorenom prostoru, kao i neprofitne udruge i ustanove sa područja Grada Pazina,  da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu u Pazinu. Saznajte više »

Malonogometna zimska liga Pazina

Započinju prijave za Malonogometnu zimsku ligu Pazina u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Pazina. Prijave traju do 30.11.2016 godine.

Prijaviti se možete na [email protected] ili 091 944 7725.

Malonogometna zimska liga započinje u subotu  10.12.2016 godine u Školsko – gradsko sportskoj dvorani Pazin.

Pazin kaže NE nasilju nad ženama!

dsc_0564Interaktivnom instalacijom „Crvene cipele“, simbolom borbe protiv nasilja nad ženama, danas, 25. studenog, na Trgu slobode u Pazinu usprkos kiši obilježen je Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Obilježavanje je organiziralo Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Pazina u suradnji s Društvom likovnih stvaratelja Pazin s ciljem senzibiliziranja društva na problematiku nasilja nad ženama te slanja jasne poruke da se nasilje neće tolerirati ni u kakvom oblikuSaznajte više »

Sjednice Gradskog vijeća
Brzi linkovi
Web kamera
Pazin webcam
Kamera uživo
Vrijeme u Pazinu
Pazin Kolodvorska 7.5°C
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
Ministarstvo ljubavi
Pazin
Kino: Dolazak
Pazin
Kino: Zločesti Djed Mraz 2.
Pazin
7. Božićni sajam pazinske knjige
Pazin-Spomen dom
7. Second hand sajam
Spomen dom, Pazin
Kino: Rogue one: Priča iz Zvjezdanih ratova
Pazin
Kino: Balerina, animirani film
Pazin
Kino: Zašto baš on
Pazin
Kino: Putnici
Pazin
Kino: Skrivena ljepota
Pazin

Copyright Grad Pazin . Sva prava pridržana.