Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre

…nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre.

Pazin - nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije, u kojem su stanovnici poduzetni i ugodno žive. Siguran i otvoren, grad po mjeri čovjeka, obrazovno i kulturno središte koje čuva istarski identitet i koristi tradiciju za stvaranje novih vrijednosti.

Natječaji
Dokumenti
BrošureOstale kategorije
Arhiva članaka
Novosti

Dobar odaziv pazinskih udruga na radionici ispunjavanja prijava na javni natječaj za financiranje njihovog rada

foto3

Na jučerašnjoj (10. veljače 2016.) radionici za izradu prijava programa, projekata ili manifestacija koja se je održala u Društvenom centru Veli Jože u Pazinu pazinske su udruge iskazale prilično velik interes. Odazvalo se je oko 25 aktivista iz različitih područja djelovanja – socijalne skrbi i zdravstva, odgoja i obrazovanja, kulture, prirode i ostalih zainteresiranih.

Saznajte više »

Poziv na predavanje o prezentiranju ciljeva i informiranje o provedbi IAKS mjera iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.

Poštovani,

Upravljačko tijelo Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020. i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju provode informativnu kampanju o IAKS mjerama ruralnog razvoja.
Pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike da prisustvuju predavanjima na kojima će predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja prezentirati ciljeve te informirati prisutne o provedbi IAKS mjera iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020. Saznajte više »

Učenica Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Katarina Zornada najbolja hrvatska mlada prevoditeljica

Katarina-Zornada-300x254

Iz Bruxellesa je stigla vijest da je Katarina Zornada, maturantica Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile iz Pazina hrvatska pobjednica ovogodišnjeg natjecanja za mlade prevoditelje Juvenes translatores. – Čestitam hrvatskoj pobjednici Katarini Zornadi, koja se pokazala najboljom u jakoj konkurenciji za prvo mjesto u Hrvatskoj. Natjecanje Juvenes Translatores učenicima svake godine daje priliku da testiraju svoje jezične vještine i okušaju se u prevođenju – vrijednoj vještini u našoj višejezičnoj Uniji, izjavila je potpredsjednica Europske komisije Kristalina Georgieva.

Saznajte više »

10. veljače 2016. godine: Radionica za izradu prijava programa/ projekata/ manifestacija iz Proračuna Grada Pazina za 2016.

shutterstock_117265924-copySukladno Javnom natječaju za financiranje programa/ projekata/ manifestacija od interesa za opće dobro iz Proračuna Grada Pazina u 2016. godini objavljenom 26. siječnja 2016. pozivamo sve potencijalne prijavitelje na radionicu za izradu prijava programa/ projekata/ manifestacija koja će se održati u srijedu, 10. veljače 2016. godine u Društvenom centru „Veli Jože“ u Pazinu, ulica 154. brigade Hrvatske vojske 5, od 17,00 do 19,00 sati.

Saznajte više »

Kazališno proljeće – poziv obrtnicima i tvrtkama za promidžbu

Pozivaju se sve zainteresirane tvrtke i obrtnici da se pridruže u promociji kazališta s ciljem unaprjeđenja ponude kulturnog programa i podizanja kvalitete života šire zajednice. Više o programu,  ponudi i promidžbenim prilikama u vezi projekta Pučkog otvorenog učilišta Pazin – Kazališno proljeće nalazi se u prilogu te na internet stranici Pučkog otvorenog učilišta Pazin. Saznajte više »

Plavi Put CB Epolon uvjerljiv u finalu Malonogometne lige Pazinštine “La Marenda”

 

12651050_916944175080130_2299203085768413313_n

 

Jučerašnjom (31.01.2016.) završnicom okončana je i ovogodišnja zimska liga Grada Pazina. Nakon nekoliko godina gotovo pa „prokletstva“, najbolja pazinska malonogometna družina, sada okupljena pod imenom Plavi Put CB Epolon, popela se na najvišu stepenicu. I to kako. Pobjedom od 7:0 u finalu protiv jake višnjansko-cerovljanske kombinacije u momčadi Ulja Komarija. Do sedme minute su mreže mirovale, a onda je svoju pogodio Jure Bonaca. Manuel Rudela i Dalibor Vale naizmjence su postigli svatko po dva do 23. minute i sve je bilo gotovo. Do kraja je Vale nadodao još jednog, a u strijelce se upisao i Videkić.

Saznajte više »

Natječaj za dodjelu stipendija studentima slabijeg imovnog stanja otvoren do 10. veljače 2016. godine

Logo_IZ-2-page-0

Temeljem odredbe članka 7. stavak 2. Pravilnika o stipendiranju studenata slabijeg imovnog stanja u Istarskoj županiji („Službene novine Istarske županije” br. 10/15 i 14/15) te Odluke Župana Istarske županije o broju i visini stipendija studentima slabijeg imovnog stanja Istarske županije u akademskoj godini 2015./16. Klasa: 602-04/15-01/7 od 09. listopada 2015. godine, Župan Istarske županije dana 26. siječnja 2016. godine objavio Natječaj za dodjelu stipendija studentima slabijeg imovnog stanja u Istarskoj županiji za akademsku godinu 2015./16. koji je otvoren do 10. veljače 2016. godine.

Natječaji Istarske županije – područja socijalne skrbi i zdravstva, manifestacija, kulture i nacionalnih manjina

Logo_IZ-2-page-0

Trenutno je otvoreno četiri natječaja upravnih odjela Istarske županije na koji se mogu javiti organizacije civilnog društva. natječaji iz područja kulture i nacionalnih manjina otvoreni su do 22. veljače 2016. godine, manifestacija do 27. veljače 2016. godine te socijalnoj skrbi i zdravstvu do 02. ožujka 2016. godine. Do teksta natječaja možete doći preko slijedećih linkova: kultura , nacionalne manjine, manifestacije te socijalna skrb i zdravstvo.

Veterani Hajduka na finalu Malonogometne lige Pazinštine “La Marenda” u nedjelju

fotomnogomet

Legendarni igrači Hajduka  – Brkić, Džoni,Miladin, Cukrov, Vujčić, Puljiz, Kukoč i Pralija nastupit će ove nedjelje (31. siječnja) s početkom u 19 sati u egzibicijskom ogledu protiv selekcije Grada Pazina, neposredno prije utakmice finala između Ulja Komarija i Plavog puta CB Epulon te utakmice za treće mjesto između Noćnih Ptica i Palade.

Saznajte više »

Istarska županija raspisala Javni natječaj za financiranje projekata/programa udruga i drugih neprofitnih organizacija u okviru Programa javnih potreba u kulturi

Logo_IZ-2-page-0Upravni odjel za kulturu Istarske županije- Regione Istriana, dana 22. siječnja 2016. godine, raspisuje Javni natječaj za financiranje projekata/programa udruga i drugih neprofitnih organizacija u okviru Programa javnih potreba u kulturi Istarske županije – Regione Istriana za 2016. godinu. Rok za podnošenje prijava projekata/programa po ovom Natječaju je 30 dana od dana objave Natječaja  na mrežnim stranicama Istarske županije – Regione Istriana i Ureda za udruge, a završava 22. veljače 2016. godine. Saznajte više »

Grad Pazin – partner u projketu „Unaprjeđenje sadržaja elektrotehničke grupe predmeta – USEGP“,

usegp logo finalGrad Pazin partner je u projektu „Unaprjeđenje sadržaja elektrotehničke grupe predmeta – USEGP“, financiranog bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda iz Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala u ukupnom iznosu od 1.042.419,00 kuna, čiji je nositelj Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile iz Pazina, a ostali partneri u projektu su  Srednja škola Mate Blažina iz Labina i Udruženje obrtnika Pazin. Saznajte više »

Sjednice Gradskog vijeća
Brzi linkovi
Web kamera
Pazin webcam
Kamera uživo
Vrijeme u Pazinu
Pazin Kolodvorska 6.5°C
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
MIRIS LOVINE, kazališna predstava. Uloge:Barbara Nola, Nataša Dangubić, Lada Bonaci. Brakovi na rubu
Spomen dom, velika dvorana
Kino: SOBA
Spomen dom Pazin
Kino: MEDO SA SJEVERA
Spomen dom Pazin
Kino: DEADPOOL
Spomen dom Pazin
Kino: CAROL
Spomen dom Pazin
Koncert: Vjeruj u ljubav
Mala koncertna dvorana, Spomen dom, Pazin
Kino: CREED
Spomen dom Pazin
Kino: 45 GODINA
Spomen dom Pazin
Kino: ROBINSON CRUSOE
Spomen dom Pazin
Kino: SPOTLIGHT
Spomen dom Pazin
Kino: DANKINJA
Spomen dom Pazin
Dani meda
Pazin, Nova sportsko-gradska dvorana
Kazališna komedija RINIMO GA NAPRID
Spomen dom, velika dvorana
Kino: OPERACIJA ARKTIK
Spomen dom Pazin
Kino: RACE
Spomen dom Pazin

Copyright Grad Pazin . Sva prava pridržana.