Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre

…nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Ni ga ča je Pazin, srce i duh Istre.

Pazin - nezaobilazno srce Istre, sjedište Istarske županije, u kojem su stanovnici poduzetni i ugodno žive. Siguran i otvoren, grad po mjeri čovjeka, obrazovno i kulturno središte koje čuva istarski identitet i koristi tradiciju za stvaranje novih vrijednosti.

Natječaji
Dokumenti
Izdvojeno
BrošureOstale kategorije
Arhiva članaka
Novosti

Poziv poduzetnicima na predavanje “ESIF financijski instrumenti”

header-logoHrvatska gospodarska komora Županijska komora Pula u suradnji s HAMAG-BICRO (Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije), organizira besplatno predavanje pod nazivom “ESIF financijski instrumenti” koje će se održati 25. siječnja 2016. (srijeda) s početkom u 12 sati u prostorima HGK Županijske komore Pula (Carrarina 5, Pula). Saznajte više »

Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja OCD koje provode aktivnosti od interesa za opće dobro

Na temelju članka 8. i članka 1. stavak 5. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“ broj 26/15)  i Proračuna  Grada Pazina  za 2017. godinu (“Službene novine Grada Pazina” broj  58/2016.),  Gradonačelnik na prijedlog  Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti i Ureda Grada utvrđuje dana 12. siječnja 2017. godine Godišnji plan raspisivanja javnih poziva/natječaja za financiranje programa/projekata/manifestacija od interesa za opće dobro iz proračuna Grada Pazina u 2017. godini koji možete vidjeti niže.

Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja.pdf

TZSI – Javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpore iz programa “Potpore manifestacijama” u 2017. godini

Obavještavamo Vas da je jučer, 17. siječnja 2017. godine, Turistička zajednica središnje Istre objavila Javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpore iz programa „Potpore manifestacijama“ u 2017. godini.

Detalji o pozivu nalaze se ovdje:

Javni poziv.docx

Zahtjev za dodjelu financijske potpore.docx

i na početnoj stranici TZ središnje Istre www.central-istria.com

Kandidature se zaprimaju do 17. veljače 2017.

 

Akcija sterilizacija mačaka u Istri

Početkom ovog mjeseca započela je akcija sterilizacije mačaka u Istri koju je inicirala Udruga „Mijau“ iz Rijeke dogovorno s 10- tak veterinarskih ambulanti.

Akcijska cijena zahvata je od 160,00 – 250,00 kuna, ovisno o veterinarskoj ambulanti i spolu mačke. Iz Udruge napominju da akcija traje do konca veljače, no ovisno o zainteresiranosti, neke će veterinarske ambulante akciju nastaviti i u ožujku.

Saznajte više »

Upozorenje DHMZ-a na opasne vremenske uvjete

U petak se očekuje jako do olujno jugo, obilna kiša i grmljavina.
Upozoravaju se građani i nadležne službe da postoji mogućnost smrzavanja kiše na hladnom tlu.

DUZS – ŽC 112 Pazin

 

Poziv na radionicu za poljoprivrednike

preuzmi Razvojna agencija „Srce Istre“ i LAG „Središnja Istra“ pozivaju poljoprivrednike i sve zainteresirane na radionicu vezanu uz natječaj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju  – tip operacije 6.1.1. ”Potpora mladim poljoprivrednicima” te uz natječaj u najavi  – tip operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“. Saznajte više »

Zimska idila na zaleđenoj Pazinčici

picture-751Ledeni val koji je zahvatio Hrvatsku sredinom proteklog tjedna prouzrokovao je izrazito niske temperature zraka koje nisu mimoišle niti Istru, pa su se tako tijekom minulog vikenda i na području Pazina prema Istrametu temperature spustile na nekim mjestima i do – 10 °C, dok je jučer, u ponedjeljak, u 8.00 sati izmjereno čak – 11,5 °C. Živa u termometru nije se puno penjala niti tijekom današnjeg dana, te je u 13.00 sati na pazinskoj meteorološkoj postaji izmjereno – 1,5 °C. Prema najavama vremenskih prognostičara slični vremenski uvjeti nastaviti će se i u srijedu, dok se naznaka zatopljenja na meteorološkim kartama vidi tek u četvrtak. Srećom, niske temperature i led za sada ne stvaraju veće probleme te nadležne službe nisu imale pozive za intervenciju koje se tiču posljedica nepovoljnih vremenskih uvjeta. Saznajte više »

Upozorenje DHMZ-a na opasne vremenske pojave za Istru i sjeverni Jadran

U četvrtak i petak jaka bura s olujnim i orkanskim udarima. U ostatku razdoblja vjetar većinom slab. Najniža jutarnja temperatura u unutrašnjosti Istre od -5 do 0.
U petak i subotu posvuda hladno uz temperaturu od -4 do 0, u unutrašnjosti Istre još niža.

 DUZS –  ŽC 112 Pazin

Gradonačelnik ugostio stipendiste Grada Pazina

dsc_0586U srijedu 28. prosinca 2016. godine u Velikoj vijećnici Grada Pazina održan je prijem za učenike i studente stipendiste Grada Pazina.

Gradonačelnik Renato Krulčić istaknuo je kako Grad ove godine stipendira 66 učenika i studenta (13 učenika i 53 studenta) i kako se iz proračuna za stipendije godišnje izdvaja oko 415.000,00 kuna, što je na razini prošlogodišnjih izdvajanja za ovaj vid potpora obrazovanju mladih. Saznajte više »

Drndići – Realiziran projekt “Punjgar”

img_3704Mještani sela Drndići u Mjesnom odboru Zabrežani tijekom listopada i studenog uredili su na prostoru zvanom “Punjgar” mjesto okupljanja i druženja. Kroz natječaj Mali projekti u zajednici “Mali projekti za bolje sutra” od Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva dobiveno je 11.000 kuna.

Saznajte više »

Gradu Pazinu dodijeljeno priznanje zbog iznimnih rezultata pri upravljanju proračunskim sredstvima

Zbog iznimnih rezultata pri upravljanju proračunskim sredstvima, gradonačelnik.hr dodijelio je Gradu Pazinu službeno priznanje koje se dodjeljuje najboljim gradovima koji se nalaze u TOP 10 prema analizi različitih proračunskih stavki od strane tima gradonačelnik.hr-a. Cilj je nagraditi one gradove koji predstavljaju uspješno lice lokalne politike.

Saznajte više »

Sjednice Gradskog vijeća
Brzi linkovi
Vrijeme u Pazinu
Pazin Kolodvorska 1.8°C
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
Kino: SNOW QUEEN
Spomen dom, Pazin
Kino: AUTOPSY OF JANE DOE
Spomen dom, Pazin
Kino: BASTARDS
Spomen dom, Pazin
METODA ZA BRAK, kazališna predstava Uloge: Matea Elezović, Petra Težak,Zlatan Zuhrić Zuhra
Spomen dom - kazališna dvorana
Noć muzeja
EMI, Pazinski kaštel
Valentinovo Kazališna predstava: I živjele su sretno..? Uloge: Doris Pinčić Rogoznica, Mia Krajcar,
Spomen dom - kazališna dvorana
Dani meda
Pazin, Nova sportsko-gradska dvorana
HNK Zagreb u gostima s predstavom BELLA FIGURA Uloge: Lana Barić, Ksenija Marinković, Olga Pakalović
Spomen dom - kazališna dvorana

Copyright Grad Pazin . Sva prava pridržana.