Grad Pazin

Službene stranice Grada Pazina

Pazin, sjedište Istarske županije

...grad u kojem je ugodno živjeti
Oglasna ploča
Vizija Grada Pazina

Pazin, sjedište Istarske županije, grad u kojem je ugodno živjeti i koji će u skladu s interesima i potrebama građana osmišljavati i osiguravati uvjete za gospodarski i društveni razvitak, te kvalitetniju zaštitu kulturnih, povijesnih i prirodnih vrijednosti pazinštine

Natječaji
Ostale kategorije
Sjednice Gradskog vijeća
Brošure
Arhiva članaka
Novosti

Sveti Mikula u Pazin donosi Festival palačinki

Grad Pazin u sklopu tradicionalne manifestacije „Veseli Prosinac“, ove godine, zajedno sa Pučkim otvorenim učilištem Pazin i LAG-om „Središnja Istra“ organizira „Festival palačinki“ kojim započinje bogat prosinački program u Pazinu, a na kojem će se pripremati različiti tipovi palačinki, različitih oblika, okusa i kombinacija s različitim namazima sve s naglaskom, iako ne isključivo, na namaze i okuse iz Istre.

Festival će se održati povodom sv. Nikole, 06. prosinca 2014. na prostoru hola Spomen doma u Pazinu, u vremenu od 10 do 20 sati.

Saznajte više »

Održana konferencija za medije

Konferencija za medije, 20.11.2014.Pazin, 20. studeni 2014. – Na današnjoj konferenciji za medije, pazinski gradonačelnik Renato Krulčić osvrnuo se na nekoliko aktualnih tema koje su obilježile proteklo razdoblje ali i o aktivnostima u bliskoj budućnosti.

Na početku konferencije predstavljena je nova web stranica Grada koja je realizirana da bi omogućila brži prijenos informacija o radu gradskih tijela te bolju i uspješniju komunikaciju s građanima.

Saznajte više »

Natječaj Istarske županije za dodjelu stipendija studentima slabijeg imovnog stanja za akademsku godinu 2014./2015.

Na temelju članka 3. Pravilnika o stipendiranju studenata slabijeg imovnog stanja (“Službene novine Istarske županije” br. 13/10.) Istarska županija – Upravni odjel za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Labin, G. Martinuzzi 2, u suradnji sa OTP bankom d.d. Hrvatska, Zadar, Domovinskog rata 3, dana 12. studenog 2014. godine, objavljuje

Saznajte više »

Udružili se kinoprikazivači

kinoprikazivaciČetiri istarska kinoprikazivača iz Pazina, Rovinja, Poreča i Pule postali su članovi novoosnovane Hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača (skraćeno udruga Kino mreža) koju čini 27 nezavisnih kinoprikazivača iz čitave zemlje. Na osnivačkoj skupštini održanoj još 7. studenog u Zagrebu za predsjednika “Kino mreže” izabran je izvršni direktor i voditelj zagrebačkog Kina Europa Hrvoje Laurenta, a za dopredsjednika ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica Josip Nakić Alfirević.

Saznajte više »

Proračun grada Pazina
Brzi linkovi
Web kamera
Pazin webcam
Vrijeme u Pazinu
Pazin Stari Pazin 7.0°C
Vanjski linkovi
Važnije lokacije u gradu

Prikaži Pazin na većoj karti
Događanja u gradu
Kino: Happy endings
Spomen dom, Pazin
Kino: Kako se riješiti šefa 2 (Horrible bosses 2)
Spomen dom, Pazin
Kino: Interstellar
Spomen dom, Pazin
Crnogorac u krevetu, komedija
Pazin, Spomen dom, velika dvorana
ROCK LIŠERE: Punk Rock Wood
Sveti Petar u Šumi
16. Festival mladih pjevača "All you need is love"
Pazin-Spomen dom
Kino: Pingvini s Madagaskara
Spomen dom, Pazin
Festival palačinki
Spomen dom
Palačinka mog života
Spomen dom, Pazin
Avanture Sv. Nikole
Spomen dom, Pazin
Dječje kazalište Smješko Zagreb Kazališni mjuzikl "Ježeva kućica"
Pazin-Spomen dom, velika dvorana

Copyright Grad Pazin. Sva prava pridržana.